CME.ba

Kako pripremiti efektivnu poster prezentaciju?

June 10, 2020 Doc.dr.sc. AIDA KULO ĆESIĆ Season 1 Episode 4
CME.ba
Kako pripremiti efektivnu poster prezentaciju?
Show Notes

SADRŽAJ JE NAMIJENJEN ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM PROFESIONALCIMA!

PREDAVAČ:
Doc.dr.sc. AIDA KULO ĆESIĆ

docent na Medicinskom fakultetu Sarajevo
Institut za farmakologiju, kliničku farmakologiju i toksikologiju,
Medicinski fakultet Sarajevo

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Priprema poster prezentacije u prvi mah izgleda jednostavno; skupite slike i tekst, nabacate na slajd, odštampate kod susjedovog malog na kolor štampaču, pričvrstite A4 stranice samoljepivom trakom i to je to. Međutim, istina ne može biti dalja od toga.

Liječnici sa ovih prostora vrlo često propuštaju šansu da izvanredno dobar naučni rezultat primjereno prezentiraju, a nerijetko ga i upropaste lošom poster prezentacijom.

U ovom izvanrednom prikazu, naša urednica daje prikaz osnovnih pravila i postulata kako napraviti dobru poster prezentaciju, uz nekoliko savjeta koje nećete naći u debelim knjigama. Tople preporuke za ovaj tečaj.

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!