CME.ba

Smjernice za liječenje multiple skleroze: 2021 update

March 09, 2022 Mr.sc. ADMIR MEHIČEVIĆ Season 1 Episode 76
CME.ba
Smjernice za liječenje multiple skleroze: 2021 update
Show Notes

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.

PREDAVAČ:
Mr.sc. ADMIR MEHIČEVIĆ, dr.med.

specijalista neurologije
Klinika za neurologiju
KCU Sarajevo
Sarajevo, BiH

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Multipla skleroza je bolest o kojoj smo u više navrata imali priliku da slušamo aktivnosti na našem portalu. Ulaskom novih, vrlo potentnih molekula za liječenje ove bolesti, praktično svakih nekoliko mjeseci, paradigma kao i krajolik liječenja se ubrzano mijenja. Naravno na bolje.

Prošle godine je objavljena osvježena verzija vodiča za tretman Evropske akademije za neurologiju (EAN) i Evropskog komiteta za tretman i istraživanje MS (ECTRIMS) koju u konciznoj i vrlo usmjernoj formi donosimo u ovoj revijalnoj aktivnosti.

Aktivnost je preporučena za specijaliste i specijalizante neurologije. Ova CME aktivnost je besplatna za registrirane članove. Registracija je također, besplatna.

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

NOVARTIS Pharma, Predstavništvo Sarajevo
At Novartis, we are reimagining medicine.

Disclaimer: This post contains affiliate links. If you make a purchase, I may receive a commission at no extra cost to you.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!