CME.ba

Probiotici u dječijoj gastroenterologiji

September 29, 2021 Prim.dr.sc. ALEMKA JAKLIN KEKEZ Season 1 Episode 62
CME.ba
Probiotici u dječijoj gastroenterologiji
Show Notes

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.

PREDAVAČ:
Prim.dr. ALEMKA JAKLIN KEKEZ, dr.med.

specijalista pedijatrije
Poliklinika za dječije bolesti “Helena”
Zagreb, Hrvatska

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

U subotu, 30.03.2019.godine u Hotelu Tuzla održan je tradicionalni i 29. po redu sastanak pedijatara sjeveroistočne BiH sa temom “Aktuelni problemi u pedijatriji”, sa 5 iznimnih izlaganja koja su pripremili pozvani predavači iz Srbije, Hrvatske i BiH. Sastanak je održan u organizaciji Central European Journal of Paediatrics, časopis Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla u saradnji sa Klinikom za dječije bolesti UKC Tuzla. Program sastanka možete pogledati na ovom linku.

Portal CME.ba po drugi puta u saradnji sa organizatorima, pomenuti tečaj digitalizuje i omogućava da se sadržaj predavanja vidi i čuje dalje od mjesta održavanja skupa, a takođe, omogućava i kolegicama i kolegama koji nisu bili u mogućnosti da budu prisutni, da ga naknadno pogledaju. Ovoga puta teme su vezane za gastroenterologiju, predavači su se bavili probioticima, a preporučujemo i 2 odlična predavanja iz oblasti neurohirugije, te predavanje vezano za praćenje nefrotskog sindroma u primarnoj praksi. Napominjemo da drugo predavanje po redu prema programu nije snimljeno zbog bolesti predavača.

Iako je tečaj prvenstveno preporučen za specijaliste i specijalizante pedijatrije, dječije hirurgije, porodične medicine, gastroenterologije i nefrologije, toplo ga preporučujemo za sve zdravstvene djelatnike, osobito za studente medicine.

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Portal CME.ba
Portal za kontinuiranu medicinsku edukaciju. Klikni za znanje!

Disclaimer: This post contains affiliate links. If you make a purchase, I may receive a commission at no extra cost to you.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!