CME.ba

Hemofilija 2: virtualni simpozij

May 04, 2022 Virtualni simpozij Season 1 Episode 80
CME.ba
Hemofilija 2: virtualni simpozij
Show Notes

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.
 
PREDAVAČI:
Mr.sc.dr. BORKO RAJIĆ, dr.med.
SKB Mostar
Dr.sc. AZRA JAHIĆ, dr.med.
UKC Tuzla
Mr.sc.dr. EMINA SULJOVIĆ-HADŽIMEŠIĆ, dr. med
KCU Sarajevo

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Već smo i ranije na našem portalu u našim virtualnim simpozijima govorili o hemofiliji, o njenoj dijagnozi i tretmanu. Nastavljamo ovu seriju jako zanimljivih predavanja i simpozija o rijetkim bolestima o kojima se ne govori tako često.

U ovom novom virtualnom simpoziju tri nacionalna eksperta na polju adultne i pedijatrijske hematologije prezentiraju podatke vezane za sigurnost pripravaka koji se danas koriste u tretmanu hemofilije, odnosno činjenicu da je istorijat hemofilije prepuna krvarenja i infektivnih komplikacija. Novo vrijeme kome svjedočimo, nosi sa sobom značajno povećanje sigurnosti za naše pacijente u ovom pogledu. Pozivamo Vas da pogledate ovaj simpozij i da se uvjerite i sami.

Ipak, ova aktivnost je primarno preporučena za specijaliste i specijalizante: hematologije, transfuziologije, interne medicine, porodične medicine, pedijatrije, opšte i dječije hirurgije, anesteziologije, a pogodna je i za studente medicine.

Tečaj je besplatan za registrirane članove. Registracija je također, besplatna.

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Pfizer
Otkrića koja mijenjaju živote pacijenata

Disclaimer: This post contains affiliate links. If you make a purchase, I may receive a commission at no extra cost to you.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!