CME.ba

Liječenje rane i ožiljka

May 18, 2022 Doc.dr.sc. ALMIR SALKIĆ Season 1 Episode 81
CME.ba
Liječenje rane i ožiljka
Show Notes

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.

PREDAVAČ:
Doc.dr.sc. ALMIR SALKIĆ, dr.med.

specijalista otorinolaringologije
Klinika za bolesti uha, grla i nosa
UKC Tuzla
Tuzla, BiH

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Teško da se bilo koji zdravstveni profesionalac u svojoj praksi nije susreo sa barem minornom ranom koju je trebao/la zbrinuti. Ako ništa u nekoga od ukućana ili članova porodice. Sve rane nakon zarastanja ostavljaju ožiljak – neke veći, neke manji. Čak 30% rana zarasta u nekoj od patoloških formi formiranja ožiljka.

Upravo su rane i ožiljci tema ovog revijalnog predavanja, kao i prezentacija dva jako dobra preparata na našem tržištu koji se koriste za tretman rana i ožiljaka. Tople preporuke za sve zdravstvene profesionalce.

Aktivnost je preporučena za specijaliste i specijalizante svih hirurških grana, dermatovenerologije, interne i porodične medicine, a primjerena je i za studente medicine i magistre farmacije. Ova CME aktivnost je besplatnaza registrirane članove. Registracija je također, besplatna.

Tečaj je akreditovan od strane Ljekarske komore Tuzlanskog kantona, Farmaceutskog fakulteta Tuzla i Komore magistara farmacije TK.

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Salveo
Biram zdravlje

Disclaimer: This post contains affiliate links. If you make a purchase, I may receive a commission at no extra cost to you.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!