CME.ba

Izazovi u liječenju IBD-a: virtuelni simpozij

January 11, 2023 Virtuelni simpozij Season 1 Episode 98
CME.ba
Izazovi u liječenju IBD-a: virtuelni simpozij
Show Notes

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.

PREDAVAČI:
Doc.dr.sc. MIRELA BAŠIĆ DENJAGIĆ, dr.med.
Dr. RENATA TAMBURIĆ, dr.med.
Dr. TANJA GLAMOČANIN, dr.med.

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Donosimo Vam još jedan virtuelni simpozij na temu razmjene kliničkih iskustava iz oblasti IBD, u saradnji sa farmaceutskom kućom Takeda i Video produkcijom KREATIVLUK, koja je i tehnički partner portala.

U ovom četvrtom virtuelnom simpoziju, donosimo diskusiju o dva vrlo zahtjevna slučaja pacijenata iz oblasti iz oblasti inflamatornih bolesti crijeva (IBD). Još jednom zanimljiva i edukativna diskusija isprepletena sa prikazima slučaja vrlo zahtjevnih pacijenata, a što sve skupa podcrtava važnost individualiziranog pristupa ovim pacijentima.

Toplo preporučujemo ovaj tečaj za Vašu pažnju i uživanje, i napominjemo da na njegovom kraju nema uobičajenog kviza i certifikacije. Tečaj je preporučen za sve zdravstvene djelatnike, a primjeren je i za studente medicine i magistre farmacije.

Tečaj je besplatan za registrirane članove. Registracija je također, besplatna.

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

TAKEDA Pharmaceuticals
Better Health, Brighter Future.

Disclaimer: This post contains affiliate links. If you make a purchase, I may receive a commission at no extra cost to you.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!