CME.ba

Dobrodošlica urednika

June 09, 2020 Prof.dr.sc. Nermin Salkić Season 1 Episode 1
CME.ba
Dobrodošlica urednika
Show Notes

U prvoj epizodi CME.ba podcasta donosimo dobrodošlicu urednika portala CME.ba Prof.dr.sc. Nermina Salkića.

Elektronska kontinuirana medicinska edukacija (e-CME) je jedan od najbrže rastućih trendova u medicinskoj edukaciji u svijetu danas. Koristeći vrhunske tehnologije današnjice, e-CME omogućava kreiranje tečaja, webinara i ostalih edukativnih aktivnosti u interaktivnoj formi, kako bi ljekare i druge medicinske profesionalce educirali u smislu trenutnih trendova u medicini, te u smislu zadnjih praktičnih vodiča.

E-CME omogućava da svaki ljekar sam sebi odredi tempo edukacijskih aktivnosti uz vrlo bitnu prednost izostanka uobičajenih vezivanja za tačno vrijeme i mjesto održavanja medicinske edukacije. U praksi ovo znači da se e-CME može prikazivati na bilo kojem modernom uređaju sa ekranom i pristupom internetu, bilo kada i bilo gdje.

Pristupom i registracijom na našem portalu imate mogućnost za usavršavanje iz udobnosti Vašeg doma, kada želite uz dinamiku koju želite. Ne morate plaćati kotizacije, ne morate biti prisutni na edukativnom skupu. Portal radi na bilo kojem uređaju, te je moguće da počnete tečaj na desktop računaru, da ga nastavite na mobitelu i dovršite na tabletu. Vi birate...

Naše edukacije zadovoljavaju evropske standarde za CME, na kraju svakog tečaja se nalazi obavezni test, te kada dovršite uspješno polaganje testa, automatski Vam se generira certifikat kojeg možete štampati i priložiti Vašoj nadležnoj komori u cilju skupljanja bodova za produženje licence. Svi tečajevi na našem portalu su akreditovani od strane Ljekarske komore Tuzlanskog kantona, te Komore farmaceuta Tuzlanskog kantona, kao i od strane Farmaceutskog fakulteta Tuzla.

Tečajevi i edukacije na našem portalu su besplatni. Uz jedan mali uslov...
Da biste pristupili našim tečajevima, jedini uslov je da ste registrirani na portalu. Registracija je obavezna, kako bi sistem za svakog polaznika mogao da vodi evidenciju o toku edukacije, rezultatima testa i izdavanju certifikata. Za detaljan pregled funkcija na stranici, predlažemo da pogledate našu sekciju sa pomoći i uputama...

Više čitajte i gledajte na Portalu CME.ba...Kliknite za znanje!

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Portal CME.ba
Portal za kontinuiranu medicinsku edukaciju. Klikni za znanje!

Disclaimer: This post contains affiliate links. If you make a purchase, I may receive a commission at no extra cost to you.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!