CME.ba

Radioterapija u kliničkoj praksi

February 10, 2021 Doc.dr.sc. GORAN MAROŠEVIĆ, dr.med. Season 1 Episode 34
CME.ba
Radioterapija u kliničkoj praksi
Show Notes

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.

PREDAVAČ:
Doc.dr.sc. GORAN MAROŠEVIĆ
specijalista radijacijske onkologije
docent na Medicinskom fakultetu Banjaluka

Centar za radioterapiju Affidea, Banjaluka
Banjaluka, BiH

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Šta je to radioterapija? Kako se koristi? Kakvi su joj benefiti, a kakvi rizici? Zašto pri primjeni radioterapije, kliničar ima utisak hoda po ivici (walking on the edge)? Kakve se nesreće mogu desiti prilikom primjene radioterapije? Kakve su nove tehnologije u primjeni?

Na ovo i na još mnogo pitanja o radioterapiji, a na koja mnogi od nas misle da znaju odgovor, pravi odgovor daje jedan od naših urednika u kratkom revijalnom prikazu.



----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Portal CME.ba
Portal za kontinuiranu medicinsku edukaciju. Klikni za znanje!

Disclaimer: This post contains affiliate links. If you make a purchase, I may receive a commission at no extra cost to you.

Portal CME.ba je najbogatija platforma za medicinsko usavršavanje u regionu. Sve komentare ili prijedloge možete poslati na:

Hvala na slušanju!