CME.ba

COVID-19: integralni pristup

September 15, 2021 Prim.dr. GORAN PAVIĆ Season 1 Episode 60
CME.ba
COVID-19: integralni pristup
Show Notes

NAMIJENJENO ISKLJUČIVO ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA. PRISTUPOM PODCASTU POTVRĐUJETE DA STE ZDRAVSTVENI DJELATNIK.

PREDAVAČ:
Prim.dr. GORAN PAVIĆ, dr.med.

specijalist epidemiolog
EPI koordinator za Županiju Posavsku
Zavod za javno zdravstvo Županije Posavske Orašje
Orašje, BiH

LINK NA TEČAJ
Pristupom na CME aktivnost na Portalu CME.ba imate priliku da na kraju iste uradite završni test, te da dobijete akreditovani CME certifikat.

Ako bismo mogli da nazovemo ovaj tečaj drugačije nego što je to autor želio, sigurno bismo ga nazvali “Sve što zdravstveni djelatnik treba da zna o COVID-19”. Rijetko kada postoji prilika da  neki medicinski profesionalac čuje i gleda predavanje o nekoj temi u sklopu kojeg je obuhvaćeno praktično sve što treba da se zna. Sve čestitke našem kolegi epidemiologu Prim.dr. Goranu Paviću na trudu i izvedbi.

Upravo zbog toga pozivamo sve zdravstvene djelatnike da odvoje vrijeme i da pogledaju ovaj tečaj, s obzirom da ćete u njemu naći sve ono što treba da se zna o istorijatu, hronologiji, virologiji, epidemiologiji, kliničkim oblicima i simptomatologiji, stepenu težine, dijagnostici, terapiji, imunizaciji i preventivnim mjerama vezanim za COVID-19. I sve to temeljeno na zadnjim dokazima i preporukama svjetskih relevantnih tijela. Upravo zbog toga smatramo da je ovaj tečaj neizostavan za edukaciju svih zdravstvenih djelatnika.

Tečaj je preporučen za specijaliste i specijalizante svih medicinskih grana, a primjeren je i za studente medicine i magistre farmacije.

Tečaj je besplatan za registrirane članove. Registracija je također, besplatna.

Tečaj je akreditovan od strane Ljekarske komore Tuzlanskog kantona, Farmaceutskog fakulteta Tuzla i Komore magistara farmacije Tuzlanskog kantona.

----------
Ukoliko želite postati partner portala CME.ba ili želite da se Vaš brand ili audio poruke pojave na našim podcastima, mollimo da se javite na email info@cme.ba. Više informacija za potencijalne partnere potražite na OVOM LINKU.

Portal CME.ba
Portal za kontinuiranu medicinsku edukaciju. Klikni za znanje!